Ciberteràpia (entrevista ràdio SER Tarragona)


Descobrim les aplicacions de la realitat virtual i la realitat augmentada a l’hora de combatre fòbies com ara la por a volar, conduir o determinades situacions o animals.

“Si estàs relaxat no es pot estar ansiós”. Marta Carreras psicòloga del centre que lidera Laura Roig Benestar Emocional a Reus. Aquest és el punt de partida per tractar l’angoixa, la fòbia, que pot genera el fet de conduir, la por a les alçades, la por a algun animal en concret o la por a volar. Pors que la majoria es treballen a través de la realitat virtual. La Laura explica que és una eina molt efectiva i que van implantar els mesos d’octubre-novembre de l’any passat.

“És una eina molt útil que ens serveis per afrontar els nostres temors”, explic la Marta. Una eina que dóna al pacient la sensació i confiança de que està tot sota control.

Ciberteràpia

Marta Carrera i Laura Roig Jordi Cartañá

Tot va començar fent els típics repassos per a infants i poc a poc la Laura va eixamplar els serveis que oferia als infants i també, poc a poc, amb el temps s’ha arribat al centre actual amb vora 10 professionals per donar resposta a infants, adolescents i adults. I sobretot to basat en l’educació emocional i l’aprenentatge actiu.

Per saber més feu click a l’audio adjunt.

Save

The following two tabs change content below.
Licenciada en Psicología, especialista en clínica y la salud. Emprendedora en McPsicologo, colaboradora en Laura Roig-Benestar Emocional. Servicios de psicoterapia individual y grupal a nivel adulto, infanto-juvenil, familiar y de pareja.